Kims Keuze Live | Presentatieavond seizoen 2018-2019

Datum/Tijd
ma 14-05-2018
20:15 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Kim voor in de brochure_klein.jpg

Vanavond is het weer zover: de voorstellingen van het nieuwe theaterseizoen worden onthuld. Tijdens de feestelijke avond Kims Keuze Live vertelt programmeur Kim Muller over de voorstellingen die na de zomer naar het Zaantheater komen. Niemand minder dan cabaretier Roué Verveer presenteert de avond en er zijn filmpjes en live voorproefjes te zien. De toegang voor Kims Keuze Live is gratis, u betaalt alleen € 3,50 voor een drankje en de garderobe.

Hagelnieuwe programma’s van populaire cabaretiers, bijzondere voorstellingen uit het buitenland, topacteurs in prachtige toneelproducties, jonge theatermakers, swingende theaterconcerten, daverende dans, oorstrelende opera’s, verbeeldingrijke jeugdvoorstellingen en meer: er valt heel wat te kiezen in het nieuwe theaterseizoen. Kim Muller gidst u door het aanbod, geeft tips en licht bijzonderheden uit. Er zijn drie voorproefjes te zien: Sandra van Nieuwland, Sjors van der Panne en Ellen Pieters treden op. Iedereen die nieuwsgierig is naar de nieuwe shows mag deze avond niet missen!

De voorverkoop van de nieuwe voorstellingen start op vrijdag 18 mei. Vrienden van het Zaantheater mogen bestellen vanaf donderdag 17 mei.

Meer info