Zaanse Winter Experience 21/22 bij Gymzaal Anemoonstraat Wormerveer

Datum/Tijd
di 04-01-2022
13:00 - 16:00 uur

Locatie
Gymzaal Anemoonstraat
Anemoonstraat 2
1521 WN Wormerveer

Categorieën


OVER ZAANSE WINTER EXPERIENCE 21/22

Van 27 december tot en met 7 januari 2022 (kerstvakantie) organiseren wij voor kinderen van 6 t/m 17 jaar de ZAANSE WINTER EXPERIENCE 21/22. Alle kinderen kunnen GRATIS mee doen met (winterse) sport, spel, cultuur & lifestyle activiteiten.
Binnen het thema sport zijn verschillende sportverenigingen betrokken, die de kinderen een nieuwe sporten en spellen leren.
Fluxus Zaanstad zorgt voor uiteenlopende culturele workshops waarin de kinderen iedere keer weer verrast worden. De activiteiten gericht op lifestyle (leefstijl) hebben te maken met natuur, zelfvertrouwen, ontspanning, yoga en gezondheid.

Bij aankomst worden op basis van de leeftijd groepjes gemaakt, in deze groepjes gaan de kinderen langs alle activiteiten en workshops. Uiteraard is er ook tijd om te ontspannen, met levensgrote spellen en een chill-hoek. Vooraf aanmelden is niet nodig, alle deelnemers moeten zich ter plekke registreren.

PROGRAMMA ZAANSE WINTER EXPERIENCE 21/22

DINSDAG 4 JANUARI
Plein bij Gymzaal Anemoonstraat, Wormerveer

WOENSDAG 5 JANUARI
Cruijff Court, Veldbloemenweg, Zaandam

DONDERDAG 6 JANUARI
Plein naast Sporthal Zaanstad-Zuid, De Weer 26, Zaandam

VRIJDAG 7 JANUARI
ZAANSE SPECIAL EXPERIENCE*
Voor: kinderen met en zonder een beperking
Plein naast Sporthal Zaanstad-Zuid, Zaandam
Graag HIER aanmelden

*Vooraf online aanmelden

Zaanse Mini Experience
Helaas gooien de nieuwe coronamaatregelen roet in eten voor de deelnemers aan de Mini Experience. Het is niet haalbaar om deze activiteit veilig en verantwoord te laten plaatsvinden. Alle activiteiten moeten buiten plaatsvinden en publiek is niet toegestaan. Voor deze allerkleinste Zaankantertjes wordt dit een heel lastig te organiseren. Zodra er weer meer mogelijk is, organiseren wij alsnog een gezellige activiteit voor de mini’s.

Vragen over deelname aan de Zaanse Winter Experience?
Neem contact op met de afdeling sportstimulering: 075-65 399 70 of j.zegstroo@sportbedrijfzaanstad.nl

De ZAANSE WINTER EXPERIENCE 2021 wordt mogelijke gemaakt door: Gemeente ZaanstadFluxusJOGGSociale Wijk Teams, Zaanse Sportverenigingen:
SchaakpretWens kinderyogaFC ZaanstreekTenchi ShidoSetia HatiKZ/Themo4UHV ZaanstreekShiseiDe KraaienRugby ZaandijkClam Dyke  Theaterschool Thomuz, Miels Mans voetbaltrainingen en vele anderen.

DOWNLOAD HIER HET PROGRAMMA