Zaanse Special Winter Experience

Datum/Tijd
vr 07-01-2022
13:00 - 16:00 uur

Locatie
Sporthal Zaanstad-Zuid
De Weer 26
1504 AH Zaandam

Categorieën


Een lichamelijke of verstandelijke handicap mag geen beperking zijn om te mee te doen. Tezamen met Zaanse sportverenigingen, cultuur- en lifestyle instanties organiseert Sportbedrijf Zaanstad op vrijdag 7 januari de Zaanse SPECIAL WINTER Experience. Kinderen kunnen kennismaken met: bamboe bouwen, trommelen, dansen, balsporten en andere sporten, culturele- en lifestyle activiteiten.  Naast het mee doen met activiteiten, biedt de Zaanse Special Experience ook een informatiemarkt. 

Voor: kinderen van 6 t/m 17 jaar met een beperking + broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes
Datum: vrijdag 7 januari 2022, 13:00-16:00 uur
Locatie: Plein naast Sporthal Zaanstad-Zuid (De Weer 26, 1504 AH Zaandam)
Deze locatie is goed bereikbaar en rolstoelvriendelijk.

PROGRAMMA:
Momenteel zijn wij druk met de samenstelling van een mooi afwisselend programma. Bekijk de video van de Special Experience van afgelopen zomer.

VEILIGHEIDSRICHTLIJNEN:
Uiteraard vinden alle activiteiten die Sportbedrijf Zaanstad organiseert plaats volgens de RIVM richtlijnen en het protocol verantwoord sporten. Dit betekent dat publiek niet is toegestaan. Tijdens de aanmelding bij een activiteiten moeten alle kinderen contactgegevens achterlaten. Voorafgaand aan de SPECIAL Experience informeren wij iedereen die is aangemeld, per e-mail over de actuele coronamaatregelen.