Zaanse Regenboog Jongerenfeest met Babs, 2komst, DJ’s en meer

Datum/Tijd
vr 01-09-2023
20:30 uur

Locatie
Podium De Flux
Hemkade 48
1506 PS Zaandam

Categorieën


01SEPZAANSE REGENBOOG JONGERENFEESTMET BABS, 2KOMST, DJ’S & MORE!20:30 – 00:00 Podium de FluxMuziek:Pop singer – song writer – soul,Reggea – ska – globalVoorverkoop:€15.00Deurverkoop:€18.00Deur open:20:00TICKETS

 

OMSCHRIJVING

De Zaanse Regenboog heeft een prachtige show met een gevarieerde setting van zang, live muziek, dj’s DJ Lisanne en DJ Cherinne Laiki voor jou in één avond bijeen gebracht! Met als kers de Leidse artiest Babs.

Babs
Babs is een pop-rapper, producer en songwriter met een missie. Ze is niet in een hokje te stoppen en schopt dan ook graag tegen stereotypes rond gender en seksualiteit.

2KOMST
Van jongs af aan zijn Luca & Donovan onafscheidelijk van elkaar. Nu bundelen zij eindelijk hun krachten en vormen zij het nieuwe duo: 2KOMST.

Hoewel ze pas net zijn begonnen, hebben ze al indruk gemaakt met hun energieke optredens en unieke interpretaties van bekende hits. Deze twee jonge talenten hebben al een aanzienlijke hoeveelheid ervaring opgedaan in de muziekwereld en hebben in korte tijd veel geleerd over het schrijven en spelen van muziek.

Luca Werkhoven (21) is geboren in Zaandam en begon op jonge leeftijd haar stappen te zetten in de muziekwereld door deel te nemen aan Kinderen voor Kinderen. In 2016 verhuisde zij naar Curacao, maar daar kwam ze er al snel achter dat haar hartje in Nederland toe behoort. Zo studeerde zij in 2022 af van de opleiding Muziek op het PACT+ in Amsterdam. Luca is helemaal klaar om aan iedereen te laten zien wat ze in huis heeft.

Donovan Hilbrink (21) is ook geboren in Zaandam en heeft een passie voor entertainen. Hij heeft verschillende projecten mogen doen in de theater & televisie branche. In 2021 is hij afgestudeerd van de opleiding Theater op het PACT+ in Amsterdam. In de muziekwereld is hij zeker niet onbekend, want Donovan heeft ruim 5 jaar deel mogen uitmaken van de popgroep 3:AM. Nu is Donovan klaar om een nieuw hoofdstuk te beginnen samen met Luca. 2KOMST is vastberaden om hun stempel te drukken op de Nederlandse popscene en hun eigen unieke geluid te creëren dat zowel catchy als inspirerend is. Hun passie, toewijding en talent zijn de perfecte ingrediënten voor succes en het is slechts een kwestie van tijd voordat heel Nederland kennismaakt met 2KOMST. 

DJ Lisanne en DJ Cherinne Laiki zorgen voor muzikale omlijsting tussen de optredens door!

Kom langs en vier met ons mee dat je werkelijk in alle opzichten jezelf mag zijn. En vooral… vier het geluk dat je hier jezelf kan zijn.