GEANNULEERD | Zaanse LHBTIQ+ Netwerkborrel

Datum/Tijd
vr 19-02-2021
15:00 - 17:00 uur

Locatie
Dans Hotspot Van Kooten
Westzijde 71
1506 EC Zaandam

Categorieën


De Zaanse Regenboog organiseert samen met Het roze olifantje Dames diner Club een maandelijkse informele netwerkborrel. Deze rouleert elke 3e vrijdag van de maand, elke keer op een andere locatie in Zaanstad. Dan kunnen we elkaar ook ontmoeten en leren kennen, mensen die actief bij één van de Zaanse LHBTIQ+ groepen willen worden zijn natuurlijk welkom en eigenlijk ieder die geïnteresseerd is en/of meer wil weten over de diverse LHBTIQ+ groepen. Gewoon een drankje drinken kan natuurlijk ook.

De eerstvolgende netwerkborrel is gepland op vrijdag 19 februari in Dans Hotspot Van Kooten, Westzijde 71, 1506 EC Zaandam van 15.00 – 17.00 uur.                                                                                                             

Dans Hotspot Van Kooten is rolstoeltoegankelijk en voorzien van een mindervalide toilet. Check altijd zelf bij de horeca gelegenheid of dat aanwezig is wat jij nodig hebt.

Info: dezaanseregenboog@gmail.com of   https://dezaanseregenboog.nl                                                                                                                                                                                                                                                         Of via de facebookpagina van Het roze olifantje Dames diner Club: https://www.facebook.com/groups/826461587414105/