Zaanse LHBTIQ+ netwerkborrel | VERPLAATST NAAR 20-11-20

Datum/Tijd
vr 16-10-2020
15:00 - 17:00 uur

Locatie
De Groote Weiver
Industrieweg 1a
1521 NA Wormerveer

Categorieën


En de volgende gezellige Zaanse LHBTIQ+ Netwerkborrel komt er aan, op vrijdag 16 oktober van 15.00 tot 17.00 uur bij de Groote Weiver, Industrieweg 1a, 1521 NA Wormerveer 

VERPLAATST NAAR 20 NOVEMBER bij Dans Hotspot Van Kooten Zaandam

Reserveer een plekje via de Zaanse Regenboog of Het roze olifantje Dames diner Club.

Dit keer de netwerkborrel bij De Groote Weiver.

In verband met de geldende richtlijnen van het RIVM zul je een plek moeten reserveren en we houden natuurlijk voldoende afstand van elkaar. (Ben je niet lekker op 16 oktober, moet je hoesten, kuchen of niezen, meld je dan af voor alle zekerheid).

Rolstoeltoegankelijk en een aangepast toilet is aanwezig.

Erg leuk om jullie weer te ontmoeten en tot de 16e oktober. Is het i.v.m. werk niet mogelijk om naar de netwerkborrel te komen maar wil je wel een keer mee, laat het weten dan kunnen we een keer (naast de netwerkborrel) op een avond afspreken.

Mensen die actief bij één van de Zaanse LHBTIQ+ groepen willen worden zijn natuurlijk welkom en eigenlijk ieder die geïnteresseerd is en/of meer wil weten over de diverse LHBTIQ+ groepen. (Denk aan Zaans Regenboog Café 50+, ZaanPride, de politieke werkgroep van De Zaanse Regenboog, De Regenboogsalon, Café Pride en Regenboog Saenden) En gewoon een drankje drinken kan natuurlijk ook. Kosten zijn voor ieder persoonlijk.

Info en reserveren bij de Zaanse Regenboog en via de facebookpagina: Het roze olifantje Dames diner Club.