Zaans Sportcongres 2023 De vitale sportvereniging, een leven lang bewegen

Datum/Tijd
wo 18-10-2023
19:00 - 22:30 uur

Locatie
Topsportcentrum De Koog
Wezelstraat 7
1541 LZ Koog aan de Zaan

Categorieën


Sportbedrijf Zaanstad nodigt u uit voor het derde Zaans Sportcongres met als thema: De vitale sportvereniging, een leven lang bewegen

Vitale sportverenigingen hebben veel ballen omhoog te houden. Dit vergt een aanzienlijke investering. Om de sportverenigingen op weg te helpen organiseert Sportbedrijf Zaanstad het Zaans Sportcongres op 18 oktober. Dit congres biedt informatie en geeft handvatten voor een vitale(re) sportvereniging.

Tijdens het plenaire programma komen diverse sprekers aan het woord waaronder talentontwikkelaar Bart Heuvingh en wethouder Gerard Slegers, daarna volgt iedereen twee zelf geselecteerde workshops gericht op maatschappelijke thema’s als: breed motorische ontwikkeling, gezonde kantine, talentontwikkeling, toekomst bestendige vereniging.

Dagvoorzitter Sanne van Dongen is presentator bij ESPN en ex-topsporter. Ze speelde zo’n vijf jaar Eredivisie basketbal voor Landslake Lions en met haar team twee keer Nederlands kampioen. Daarnaast studeerde Sanne Media en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Ze startte haar journalistieke loopbaan bij NOS Sport, om in 2021 de overstap te maken naar sportzender ESPN.

Verenigingsbestuurder, sporttrainer of een Zaanse sportrelatie? Kom dan op 18 oktober naar het sportcongres in Topsportcentrum De Koog.

Zaans Sportcongres 2023 De vitale sportvereniging, een leven lang bewegen – Sportbedrijf Zaanstad