Yentl en de Boer | Kampvuursessies

Datum/Tijd
vr 18-02-2022
20:00 - 21:30 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Genre: Cabaret

Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken! We kunnen niet wachten om onze mooiste en grappigste nummers weer voor jullie te spelen, en om onze nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Met twee fantastische muzikanten, een heleboel instrumenten en een stapel hout komen we jullie kant op.

Een kampvuurtje, binnen. Nep he. Want jongens, het blijft gewoon theater. En anders gaat het brandalarm…. Moet iedereen naar buiten… Wordt het afgelast… Moeten we een nieuwe datum prikken…. Is gewoon gedoe. Een nep-vuur dus.

Na een jaar van schrijven tijdens kantooruren, te uitgebreide lunches en lange avonden op de bank zijn Yentl en Christine meer dan ooit toe aan optreden. Tussen de lockdowns door speelden ze al een paar keer de Kampvuursessies en kregen ze lovende recensies én de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Deze prijs wonnen ze eerder al eens voor Ik heb een man gekend, dit keer won Het is begonnen. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie.

Pers over De Kampvuursessies:

★★★★ ‘De sfeer tijdens De kampvuursessies in Carré was uitstekend — Volkskrant

‘Als Yentl en de Boer een liedjesprogramma spelen, zit je gebakken’ – Theaterkrant