Wouter Harbers – van Bach tot Brel

Datum/Tijd
wo 25-10-2023
11:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


Muziek als tijdmachine

Op een doordeweekse ochtend wegdromen bij de mooiste klassieke muziek? Vorige maand opende pianist Wouter Harbers de serie koffieconcerten in Zaandam. Deze maand nemen hij en zangeres Marianne Selleger u mee op een muzikale reis door de tijd.

Zes jaar geleden hoorde Wouter Marianne het Ave Maria zingen. Onder de indruk van haar warme altstem en muzikale overtuigingskracht maakte hij kennis. Ze besloten om samen te werken en begonnen in een klein theater in Zeist hun eerste programma: van Bach tot Brel. De bezoekers smulden ervan. Wat klein begon is uitgegroeid tot een tournee: Wouter en Marianne spelen het programma deze oktober op veertien locaties door heel Nederland.

Op 25 oktober is Zaandam aan de beurt. U bent hartelijk welkom in de Bullekerk. Bij een koffieconcert hoort natuurlijk koffie: die staat vanaf 10:30 uur voor u klaar. Klokslag 11 uur stappen Wouter en Marianne in hun muzikale tijdmachine en nemen u mee naar 1723 voor het eerste stuk van Bach. Via het werk van tien generaties componisten leveren ze u aan het einde van het concert gelukkig weer af in het heden.

In de 21ste eeuw zijn er handige computers uitgevonden, waarmee u thuis een ticket kunt reserveren. Zo bent u verzekerd van een mooie plek in de zaal. De entree is gratis. Hartelijk welkom!

MUSICI
Marianne Selleger, mezzo
Wouter Harbers, piano

De toegang is gratis. Graag tevoren reserveren via: tickets reserveren

Vrijwillige bijdrage na afloop van het concert.