Workshop Digitale toegankelijkheid

Datum/Tijd
vr 27-11-2020
10:00 - 11:30 uur

Locatie
ONLINE
www
www

Categorieën


Kosten deelname:
Gratis
Beschrijving:
Miljoenen Nederlanders hebben één of meerdere beperkingen. Denk daarbij aan mensen die blind of slechtziend zijn of kleurenblind, doof of slechthorend, zwakbegaafd, laaggeletterd etc.
Voor deze mensen kan het lastig zijn om hun hun weg te vinden via digitale voorzieningen. Ook voor deze groep moeten websites en apps toegankelijk zijn. In onze samenleving kun je bijna niet meer zonder het internet en computers. En veel mensen willen dat ook helemaal niet missen. Daarom is digitale toegankelijkheid belangrijk.

Sinds 23 september 2020 is het voor overheidsinstanties verplicht om digitaal toegankelijk te zijn. Maar ook voor organisaties die deze verplichting niet hebben is het interessant om zich wel te verdiepen in het digitaal toegankelijk voor bewoners en cliënten.
Wil jij weten wat digitale toegankelijkheid is?
En wat je kunt doen om jouw website digitaal toegankelijk te maken?
Doe dan vrijdag 27 november van 10:00 tot 11:30 mee aan deze online bijeenkomst over digitoegankelijkheid!

Deze online bijeenkomst wordt gehouden via Microsoft Teams. Na jouw aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging met link en instructie om deel te nemen aan de vergadering.
Meer informatie over Teams bijeenkomsten vind je hier: https://support.microsoft.com/nl-nl/office/deelnemen-aan-een-teams-vergadering-078e9868-f1aa-4414-8bb9-ee88e9236ee4
Let op! Tijdens een teamvergadering zijn jouw naam en e-mailadres zichtbaar voor de andere deelnemers.