Westzaanse Winterfair 2019

Datum/Tijd
za 14-12-2019
16:00 - 22:00 uur

Locatie
Westzaan
-
-

Categorieën


Een sprookjesachtige winter Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Tijdens de WinterFair in Westzaan op zaterdag 14 december is het genieten van de warmte van elkaar en de vele activiteiten, kerstkramen, foodtrucks en entertainment. Het centrum van Westzaan (in de Noord) wordt omgetoverd in een sprookjesachtig décor met brandende vuurkorven.

De Westzaanse Winterfair wordt sinds dit jaar georganiseerd door de Westzaanse Gemeenschap in samenwerking met Puur Zaans en haar lokale partners. Van 16.00 tot 22.00 uur wordt de Westzaanse winterfair gehouden die helemaal in het teken staat van Kerst, muziek en saamhorigheid. Er zijn ruim zestig standhouders en circa tien foodtrucks.

Foodtrucks
Het is heerlijk struinen over de kerstmarkt met een vleugje vintage en lifestyle, lekker eten bij verschillende ‘creatieve’ foodstands en foodtrucks, een drankje drinken aan de bar in de verwarmde feesttent in de Zeilenmakersstraat. En tegelijk genieten van muzikale optredens onder het genot van Glühwein en andere winterse versnaperingen en zoetigheden.

Spijkerslaan
De stoere mannen onder ons kunnen een wedstrijd ‘boomstam’ zagen meebeleven en kan er genoten worden van een potje spijkerslaan. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Touwtje trekken, schminken, op de foto met de kerstman en er valt nog veel meer te beleven.

Opwarmen kan bij een vuurkorf of in de feesttent en luisteren naar live optredens van onder andere Het Zaanse Theaterschool, Cocoa River, Cantantes, Vocalgroup Saensation.

De entree is gratis.