Wervingsdag forensisch therapeutisch medewerker Justitieel Complex Zaanstad

Datum/Tijd
za 15-01-2022
09:00 - 12:00 uur

Locatie
Westzaan
-
-

Categorieën


Roxanne over haar baan als verpleegkundig forensisch therapeutisch werker:
“Mijn baan is uniek, want ik focus op psychische én lichamelijke ziektebeelden. Door goed te luisteren en de ander gerust te stellen, schat ik in of er acute zorg nodig is. De-escalerend werken staat daarbij voorop. Verder heb ik gezellige en betrouwbare collega’s en krijg ik volop mogelijkheden om te leren en ontwikkelen. Je begrijpt vast dat ik hier helemaal op mijn plek zit.”
Nick over zijn baan als forensisch therapeutisch medewerker:
“Als forensisch therapeutisch medewerker bij het penitentiair psychiatrisch centrum (PPC) in Westzaan kan ik echt iets voor mensen betekenen. Samen met een deskundig team zorg ik voor een goed behandelplan dat gedetineerden die verkeren in een psychiatrische crisis helpt stabiliseren. Ook krijg ik in deze functie veel kansen om me te ontwikkelen. En ook niet onbelangrijk: de Dienst Justitiële Inrichtingen is een fijne werkgever die goede arbeidsvoorwaarden biedt.”
 
Spreekt dit je aan? Op dit moment zijn er meerdere vacatures als forensisch therapeutisch medewerker bij Justitieel Complex Zaanstad. Heb je een achtergrond op het gebied van zorg en welzijn of sociaal pedagogisch hulpverlening. Dan zou dit iets voor jou kunnen zijn.
Weet je niet zeker of dit werk iets voor jou is? Kom dan naar de wervingsdag! Meld je nu aan: https://www.dji.nl/…/wervingsdag-jc-zaanstad-op…