War of the worlds | Jef Wayne’s Meesterwerk

Datum/Tijd
za 26-05-2018
20:15 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


The War of The Worlds - beeld liggend.jpg

De legendarische science fiction rockmusical The War of the Worlds is voor het eerst groots in Nederland te zien. Beleef een onvergetelijke avond met een 10-koppige live band en nummers als The Eve of the WarForever Autumn en Brave New World.

De legendarische science fiction rockmusical The War of the Worlds is voor het eerst in een grote theaterversie in Nederland te zien. De productie is in het Nederlands gesproken, maar alle liedjes zijn in het originele Engels. The Eve of the WarForever Autumn en Brave new world zijn slechts enkele voorbeelden van hits uit deze legendarische rockmusical.

Bert Heerink vertelt het verhaal over een aanval van bloeddorstige wezens van de planeet Mars die met hun driepotige machines de mensheid proberen uit te roeien. De ruim 150 geprojecteerde tekeningen vormen samen met spectaculaire special effects een indrukwekkend decor, zodat u midden in de intergalactische gevechten lijkt te zitten. Een 10 koppige live band, met o.a. vier violisten maken van deze er een onvergetelijke avond van.

Wist u dat het 120 jaar geleden is dat het boek geschreven is door H.G. Wells, het 80 jaar geleden is dat het hoorspel werd uitgezonden werd en 40 jaar geleden is dat het album de The War of the Worlds uitkwam?

Meer info