Vrijdansen, oefenavond Stijldansen

Datum/Tijd
za 01-07-2023
20:00 uur

Locatie
Dans Hotspot Van Kooten
Westzijde 71
1506 EC Zaandam

Categorieën Geen Categorieën


Een lekker avondje vrijdansen, non-stop stijldansmuziek, grote houten vloer ! Er is een docent aanwezig om vragen aan te stellen.
Wil jij nog even lekker dat nieuwe figuur oefenen met je danspartner? Of juist even helemaal terug naar de basis om je lockstep te perfectioneren? Of misschien wel gewoon de hele avond lekker losgaan op de heerlijkste dansmuziek?
Kom bij ons vrijdansen! Wij verzorgen de muziek, de zaal staat de hele avond tot je beschikking! Meld ons even van tevoren wanneer je zonder danspartner komt, via ons DanceMatch programma is er vermoedelijk wel een danspartner te vinden.
Als je moeite hebt met een bepaald figuur, of je komt er samen even niet uit, dan is er speciaal voor jou een dansdocent aanwezig om te helpen met al je vragen!
Parkeren kan gratis op ons eigen terrein. De bus stopt voor de deur en het NS Station Zaandam is 10 min. lopen. Er zijn hapjes en drankjes te verkrijgen in de sfeervolle bar.
Je kunt eenvoudig een ticket online kopen. Last minute besluiten en gewoon langs komen mag natuurlijk ook, je kunt op locatie zowel per pin als contant betalen. We vinden het fijn als je ons laat weten dat je komt, zodat we kunnen zien hoe druk het wordt.
06 55 79 13 05 | info@danshotspot.com