Vriendenbridgedrive bij BZN

Datum/Tijd
ma 11-02-2019
19:30 uur

Locatie
Zorgcentrum Mennistenerf
H. Gerhardstraat 77
1502 CC Zaandam

Categorie├źn


Bridgevereniging BZN houdt maandagavond 11 februari haar jaarlijkse vriendendrive. Deze avond begint om 19.30 uur. Het kan een goede gelegenheid zijn om oude vrienden weer eens opnieuw te ontmoeten onder het genot van een hapje, een drankje en een spelletje bridge.

Het kan ook een goede gelegenheid zijn om eens met het bridgespel en met nieuwe mensen kennis te maken. Er is een tombola, waarmee diverse prijzen te winnen zijn. Bovendien kunnen bezoekers deze avond miljonair worden, want BZN verloot ook een aantal staatsloten.

BZN is een kleine vereniging met ruim dertig leden. Zij spelen op de maandagavond in de gerenoveerde zaal van het Mennistenerf, Gerhardstraat 77 in Zaandam. Aan het begin van elke reguliere speelavond, om 19.00 uur, praten de deelnemers een half uurtje over spelverbetering. In het midden van de avond is er zo nu en dan de mogelijkheid om het spelinzicht te verbeteren door een bridgeprobleem op te lossen.

Wie kan bridgen en het leuk lijkt om BZN te ontmoeten is van harte welkom bij de vriendendrive, die om 19.30 uur begint. De toegang is gratis en bezoekers hebben geen verplichtingen. De vereniging vraagt mensen als ze komen alleen even via 075-6351479 te bellen naar secretaris Annemieke Kerkhoff. Belangstellenden kunnen zich ook tot uiterlijk zondag 10 februari aanmelden via bznzaandam@gmail.com.

Bron: Zaanstreek op Zondag