Voorbereiding op nieuwe voetbalseizoen met Koppie Bar Tournooi

Datum/Tijd
za 27-08-2022
19:00 uur

Locatie
Voetbalvereniging Assendelft
Dorpsstraat 253 b
1566 BA Assendelft

Categorieën


Op het complex van v.v.Assendelft vindt op vrijdag 26- en zondag 28 augustus het traditionele Koppie Bar Tournooi gespeeld ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.

De actieve organisatie heeft dit jaar wederom zes deelnemende clubs gecontracteerd; Sporting Krommenie, Saenden ,SVA, ODIN’59 2, KFC en gastheer Assendelft . Het niveau van de deelnemende clubs is duidelijk omhoog gegaan; Saenden speelt ( net als KFC) voor het eerst in haar bestaan in de Tweede Klasse, terwijl SVA en Sporting Krommenie dit niveau benaderen en net geen promotie konden afdwingen. Gastheer v.v. Assendelft deed het verdienstelijk in de Eerste Klasse met een keurige vijfde plaats op de ranglijst.

Programma

Na een korte zomerstop, waarbij ook nog om de Zaanstad Cup gestreden is, zal moeten blijken hoe de selecties van de deelnemende verenigingen zich hebben ontwikkeld . Deze zes teams strijden met elkaar om de eer en om de Koppie-Bar bokaal 2022 te winnen. Het programma voor alle drie de wedstrijden op vrijdagavond 27 augustus aanvang 19,00 uur: Assendelft- SVA KFC- Saenden ODIN’59 2- Sporting Krommenie. Na deze wedstrijden is in de Kantine “de Delfthoek” D.J. Han Holland present voor de muziek.