Volendamse Avond bij Dorpstaveerne/Koppiebar

Datum/Tijd
vr 03-11-2023
17:00 uur

Locatie
Koppie Bar
Dorpsstraat 350
1566 BR Assendelft

Categorieën


– “Het komt in ons dorp niet vaak voor dat muzikale toppers als Jan Smit en de 3JS optreden. Maar tijdens onze Volendamse Avond op 3 november kun je ze toch echt live horen zingen in De Dorpstaveerne/Koppiebar!”, zegt uitbater Bas van Deudekom enthousiast.

Genieten bij de kenmerkende 'palingsound' van Jan Smit en de 3JS tijdens de Volendam Avond bij de Dorpstaveerne/Koppiebar.
Genieten bij de kenmerkende ‘palingsound’ van Jan Smit en de 3JS tijdens de Volendam Avond bij de Dorpstaveerne/Koppiebar. (Foto: aangeleverd)

Maar dat is nog niet alles. Ook zanger Kees Plat (hoe Volendams wil je het hebben met zo’n naam?) zingt als ex-lid van de Tribute to The Cats band tophits. Daarnaast is het feest met de band J-Nius en DJ BEE in de mega XXL-feesttent die staat opgesteld op de Dorpsstraat 350 op het Koppieplein.

Het Volendamse muziekfeest barst los om 17.00 uur. En wellicht het allerleukste: de toegang bedraagt maar 25 euro. Kaartverkoop gaat via www.koppiebar.nl Zie ook www.facebook.com/DeDorpstaveerne voor het laatste nieuws.

Bron: Volendamse Avond bij Dorpstaveerne/Koppiebar | Al het nieuws uit Zaanstad (rodi.nl)