VN-fotowandeling langs paddenstoelen

Datum/Tijd
vr 13-10-2023
10:00 - 12:00 uur

Locatie
Het Twiske
De Noorderlaaik 1
1511 BX Oostzaan

Categorieën


Benieuwd welke variëteit aan paddenstoelen er in Het Twiske aanwezig is? Daar graag iets meer over leren? Of wellicht weten hoe je ze zo goed mogelijk kunt fotograferen? Dat komt allemaal aan de orde tijdens de fotowandeling van IVN Twiske op vrijdag 13 oktober. 
Van grote tot heel kleine paddenstoelen.
Van grote tot heel kleine paddenstoelen. (Foto: Pauli van Oort)

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en interessegebied wordt er in kleine groepjes gelopen. De ene groep focust zich vooral op paddenstoelenfotografie, de andere groep gaat op pad om zoveel mogelijk verschillende paddenstoelen te ontdekken. Bij deze groep zijn verschillende IVN-gidsen aanwezig. 

Aanmelden kan bij  communicatie@ivntwiske.nl onder vermelding van naam, e-mailadres en mobiele nummer. Zet erbij of je wel of niet specifiek voor paddenstoelenfotografie komt. Trek stevige schoenen aan, neem eventueel een klein spiegeltje mee en als je wilt fotograferen (zowel mobiel als gewone camera), dan is een klein zaklampje en een vuilniszak of matje ook handig.

Vrijdag 13 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. Gratis deelname, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom om educatiemateriaal voor IVN Twiske aan te schaffen. Verzamelen bij beheerkantoor recreatieschap Twiske/Waterland, Noorderlaaik 1 in Oostzaan. Bij regen gaat deze activiteit niet door.