‘Verras de Mantelzorger’ | Nationale Dag van de Mantelzorg ook in Zaanstreek

Datum/Tijd
vr 09-11-2018 - za 10-11-2018
Hele dag uur

Locatie
Zaanstad
Diverse locaties
Zaanstad

Categorie├źn


De jaarlijkse Nationale Dag van de Mantelzorg wordt zaterdag 10 november gevierd. Het thema dit jaar is Verras de Mantelzorger. Betrokkenen laten deze dag zien dat ze mantelzorgers waarderen. In Zaanstad zet Stichting MOE jongere en oudere mantelzorgers in het zonnetje. Dat doen zij op acht verschillende locaties. Deze bijeenkomsten voor mantelzorgers worden in samenwerking met de Sociale Wijkteams van Zaanstad georganiseerd.

Vrijdag 9 en zaterdag 10 november zijn er diverse bijeenkomsten. Vrijdag 9 november in de ruimte van het Sociale Wijkteam op John Lennonstraat 71 in Rooswijk. Zaterdag 10 november in Amandelbloesem, Vinkenstraat 2 in Wormerveer, Buurtcentrum De Stolp, Kerkstraat 12 in Koog aan de Zaan, Buurtcentrum De Bovenkruier, Drielse Wetering 49 in Zaandam, Verzorgingshuis Saenden, Nova Zembla 2 in Zaandam, Buurthuis Kleurrijk Ds. M.L. Kingweg 157A in Zaandam en bij Dirk Prins op A.G. Verbeekstraat 35 in Zaandam.
Speciaal voor jongere mantelzorgers is er zaterdag 10 november een Filmmiddag in De Fabriek in Zaandam. Wie hieraan wil deelnemen, kan zich opgeven via het wijkteam of naar de nieuwe website www.mantelzorgersonderelkaar.nl gaan. Daar is meer informatie te vinden over de aanvangstijden en locatie van de bijeenkomsten. Mantelzorgers kunnen zich er ook opgeven voor deelname.

Bron: Rodi