Van Hamelen & The Rats (vanaf 7 jaar)

Datum/Tijd
vr 21-10-2022
19:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Lennart Monaster en Stip Theaterproducties

Van Hamelen is de grootste popster ooit met meer volgers dan YouTube zelf. Zijn band van ratten volgt hem overal. Stuiter mee op de krankzinnige tournee met Van Hamelen en zijn ratten. Een muzikale ratten-komedie vol glitter en glamour over opkijken naar iemand en diegene blind volgen naar plekken waarvan je niet weet of je er eigenlijk wel wil zijn.

Trek je tofste concertoutfit aan voor een popconcert vol glitter en glamour.  Hoe verder Van Hamelen en zijn ratten reizen, hoe gekker het wordt. Als de jonge rat Tara als nieuwste lid het team komt versterken is ze dolblij. Haar droom komt uit! Ze gaat mee op tournee en raakt steeds meer ingepalmd door de betoverende rockster Van Hamelen tot ze voor een keuze komt te staan die ze nooit meer terug kan draaien. Ook de andere bandleden beginnen te twijfelen. Willen ze dit eigenlijk wel? Is van Hamelen te gek? Of zijn zij gek?

Over STIP theaterproducties
“Samen met talentvolle theatermakers maken we de meest uitlopende voorstellingen en maken we van jeugdtheater een totaalbeleving. De jeugdervaring begint niet pas in het theater, maar al thuis. Op stiponstage.nl ontdek je nog meer leuks en ook in theater is er veel voor en na de voorstelling te beleven”.