Afsluiting Unieke kunstexpositie bij Anna’s huis met bekendmaking hoogste bod per kunstwerk

Datum/Tijd
do 04-07-2024
16:00 uur

Locatie
Centrum voor Leven met kanker | Anna's huis
Zorgboulevard Koningin Julianaplein 18
1502 DV Zaandam

Categorieën


Er staat iets moois te gebeuren in Anna’s huis! Verschillende kunstenaars uit de Zaanstreek zijn bezig met een kunstwerk rond het thema ‘Verbinding’, elk in hun eigen stijl en met hun eigen techniek, voor een unieke expositie en veiling in Anna’s huis!

Op dinsdag 4 juni om 11:00 uur is de feestelijke opening van de expositie en daarna zullen de kunstwerken tot en met 3 juli te zien zijn in Anna’s huis. Er kan gedurende deze periode al geboden worden op de diverse kunstwerken.
Op 4 juli om 16:00 uur de expositie afgesloten en zal het hoogste bod per kunstwerk bekend worden gemaakt onder het toeziend oog van Notaris Mr. Rik Jacobs van Zaan Notarissen.
De komende weken houden we je op de hoogte van de vorderingen van de kunstwerken (sneak preview!) en zullen we de verschillende kunstenaars aan jullie voorstellen.
We zien je graag langskomen (en een bod uitbrengen) tijdens de expositie!
 
Graag stellen wij de eerste vijf kunstenaars van onze kunstexpositie aan jullie voor!
Daniëlle van der Erve
Het fotograferen van water is haar passie, haar (onbewerkte) foto’s zijn abstract, verrassend, verfrissend en nooit-hetzelfde.
Zij exposeert regelmatig op verschillende locaties in Zaandam en heeft ook een wekelijkse beeldcolumn in de Orkaan.
Fiona Hoogmoed
Fiona schildert al zo’n 12 jaar in een abstracte stijl, vooral met acrylverf. Als schildercoach helpt zij enthousiaste amateurschilders op weg in haar atelier in de Hoge Hoed in Koog aan de Zaan.
Astrid Jaarsma
Astrid is een enthousiast hobbyschilder en wandelaar. Al ruim 5 jaar verbindt zij met haar maandelijkse wandeletappes door heel Nederland bekenden en onbekenden met elkaar. ‘We walk to connect’ is dan ook de titel van haar inzending.
Sharon Schoof
Sharon heeft de afgelopen drie jaar nauw samengewerkt met Norbèrt van Halderen en leerde van hem Ukiyo-e, een herkenbare Japanse stijl. Zij omarmt de Japanse wijsheid ‘Kaizen’: elke dag een beetje beter worden.
Sil Moison
Sil is student Journalistiek en in zijn fotografie ligt de aandacht vaak bij de mens. Mensen kijken is daarom ook één van zijn grootste hobby’s. Hij heeft o.a opdrachten gedaan voor Het Parool en artikelen geschreven voor Focus Magazine.
Volgende week zullen wij weer vijf kunstenaars aan jullie voorstellen!
De feestelijke opening van de kunstexpositie voor Anna’s huis is op dinsdag 4 juni om 11:00 uur.
Daarna zullen de kunstwerken tot en met 3 juli te zien zijn in Anna’s huis. Er kan gedurende deze periode al geboden worden op de diverse kunstwerken!
Op 4 juli om 16:00 uur wordt de expositie afgesloten en zal het hoogste bod per kunstwerk bekend gemaakt worden.
De opbrengst komt ten goede aan de activiteiten die Anna’s huis organiseert voor iedereen die met kanker te maken heeft, of heeft gehad.
Locatie:
Anna’s huis, Centrum voor leven met en na kanker
Koningin Julianaplein 18
Zaandam