Tweede koffieconcert met Wouter Harbers in de Bullekerk

Datum/Tijd
wo 30-11-2022
11:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


De enthousiaste pianist Wouter Harbers is voor veel muziekliefhebbers uit Zaandam en omstreken al jaren een begrip: tijdens zijn koffieconcerten verwent hij zijn vaste bezoekers elke maand met een ochtend vol romantische pianomuziek. Wouter ziet het als zijn missie om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor iedereen’. Vorige maand herstartte hij, veel luisteraars kwamen meegenieten! Op woensdagochtend 30 november aanstaande is het tweede gratis koffieconcert: komt u ook?

In het recept voor de koffieconcerten staat een ontspannen sfeer bovenaan. U bent om 10:30u welkom voor een gezellig bakje koffie in de Bullekerk. Om 11:00u start Wouter met een vrolijk stukje toelichting over de componisten en muziekstukken die die ochtend de revue zullen passeren. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken.

Nog nooit bij een koffieconcert geweest? Kom een keer ervaren waarom deze formule in half Nederland zo’n succes is! Reserveer wel even via www.koffieconcerten.nl, want de zaal zit snel vol.