Trijntje Oosterhuis | De mooiste Nederlandstalige liedjes

Datum/Tijd
do 12-04-2018
20:15 - 22:15 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Trijntje_Oosterhuis_Theatertour_f_PR Trijntje_Oosterhuis_Liggend_zonder_tekst_2.jpg

Trijntje Oosterhuis brengt een eerbetoon aan het Nederlandstalige lied en zingt voor het eerst uitsluitend in haar eigen taal.

Deze avond is een muzikale ontdekkingsreis langs de mooiste Nederlandstalige liedjes. Speciaal voor deze tour heeft Trijntje zich door bevriende artiesten, muzikanten, tekstdichters en muziekkenners laten inspireren om de mooiste Nederlandstalige liedjes te (her)ontdekken en tot een prachtig avondvullend theaterprogramma te komen.

Tijdloze nummers krijgen een nieuw leven, maar ook haar eigen Nederlandstalige hits, zoals De Zee, Vlieg Met Mee, Nu Dat Jij Er Bent of het prachtige Ken Je Mij, hebben een plaats in dit programma. Zoals Trijntje zelf zegt. “Liedjes die mij lief zijn, liedjes van alle tijden, liedjes die gezongen en gehoord moeten blijven worden, liedjes die herinneren aan belangrijke momenten in mijn leven, vergeten pareltjes of juist grote hits die ik al jaren op mijn eigen wijze wil zingen”.

De zoektocht naar Nederlandstalige muziek werkte zo inspirerend dat Trijntje met de beste Nederlandse tekst- en muziekcomponisten aan de slag is gegaan om ook nieuwe nummers te schrijven. Sommige van deze nummers zullen gedurende deze tour voor het eerst voor publiek gespeeld worden. Zoals we van Trijntje gewend zijn, wordt ze op het podium bijgestaan door de beste muzikanten.

Meer info