Trijntje Jans Bulle-Bier Festival met Cherry Moon en Hasta La Vista

Datum/Tijd
za 27-08-2022
14:30 - 19:30 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


We gaan op 27 augustus as. Op het plein van de Bullekerk iets leuks doen: een heus “Trijntje Jans Bulle-bier festival”. En dat organiseren we samen met Brouwerij HOOP. Trijntje Jans is de boerin in het verhaal van de “Stiers wreedheyd” die door de stier op de hoorns werd genomen en dat niet na kon vertellen. In de geschiedschrijving komt zij er het meest bekaaid van af, terwijl ze het grootste offer bracht. Dat herstellen we op zaterdag 27 augustus met het “Trijntje Jans Bulle Festival” op het voorplein van de Bullekerk. Een gratis festival met live optredens van twee bands op een buitenpodium, foodtrucks, een heuse rodeo stier en natuurlijk diverse bieren, waaronder ons eigen Bullebier. Van 14.30 tot 17.00 uur kan iedereen genieten van de negenkoppige band Cherry Moon.

De coverband Cherry Moon is opgericht door drummer Matthijs Ament en speelt een bekend en dansbaar repertoire: van funk, dance-pop en soulmuziek tot bekende muziek vanaf de jaren ’70 tot nu.
Cherry Moon is een negenkoppige band met 3 zangeressen en een complete blazerssectie. Zij spelen songs van o.a. Prince, Bruno Mars, Stevie Wonder, Chaka Khan, Jamiroquai, Amy Winehouse en nog veel meer.
Van 18.00 tot 19.30 uur kan iedereen genieten van de de twaalfkoppige coverband Hasta La Vista 5.0.
Coverband Hasta La Vista 5.0 komt uit de Zaanstreek en bestaat uit 2 zangeressen, 1 zanger, drums, bas, gitaar, toetsen, percussie, 2 saxen, trompet en trombone. Het repertoire loopt uiteen van swingende soul tot vette funk en van dansbare disco tot stampende rock.
Hasta La Vista 5.0 speelt lekkere swingende nummers zoals Dansen op de Vulkaan, Son of a Preacherman, Bad girls, Love games, Nightboat to Cairo en meer. Dat wordt feesten!
Het Trijntje Jans Bulle Festival is een evenement van ZaansKet en wordt georganiseerd in samenwerking met Brouwerij HOOP.
De toegang is gratis.