Totem met kinderactiviteit

Datum/Tijd
zo 23-10-2022
14:00 uur

Locatie
Filmtheater De Fabriek
Jan Sijbrandsteeg 12
1502 BA Zaandam

Categorieën


De voorstelling van Totem wordt om 13 uur voorafgegaan door onze kinderactiviteit. Een uur lang kunnen kinderen (4+) in de foyer onder begeleiding een eigen dieren totem knutselen, inclusief een hapje en een drankje. Aanmelden voor de activiteit kan tot 1 dag van te voren via: kinderfilm@de-fabriek.nl. Let op, de inschrijving is pas geldig als u van ons een bevestiging via de email heeft ontvangen. Deelname aan de activiteit kost €2,50 per kind met aanvullend €6,25 voor een filmkaartje voor Totem. Ouders/verzorgers betalen enkel de kosten voor een filmkaartje.

Ama moét haar vader vinden en krijgt hierbij onverwachte hulp van haar totemdier: een gigantisch stekelvarken. De elfjarige Ama uit Rotterdam beleeft een spannend en magisch avontuur wanneer ze probeert te ontsnappen aan de politie die haar met haar familie wil terugbrengen naar Senegal, het land waar ze vandaan komen. Op haar zwerftocht krijgt ze gezelschap van een gigantisch stekelvarken die ze Totem noemt en haar beschermer en gids wordt.

Gesproken taal: Nederlands
Genre: familiefilm, live action
Speelduur: 93 min
Cast: Lies Visschedijk, Ole van Hoogdalem, Amani-Jean Philippe, Emmanuel Ohene Boafo, Céline Camara, Iliass Ojja, Bas Keijzer, Kenneth Herdigein

https://www.de-fabriek.nl/films/1046-totem+met+kinderactiviteit.html