Zomerconcert in het Kerkje van Markenbinnen

Datum/Tijd
vr 24-05-2019
20:15 uur

Locatie
Kerkje van Markenbinnen
Dorpsstraat 43
1536 AE Markenbinnen

Categorie├źn


Voordat iedereen weer naar alle windrichtingen uitwaaiert is er op vrijdagavond 24 mei a.s. weer een bijzonder optreden gepland in het kerkje van Markenbinnen met de musici Rutger van Oeveren (bariton) en Jaap Kooi (piano).  Hun thema valt mooi samen met deze tijd van het jaar: Le grand voyage! Aria’s en liederen van het vasteland van Europa met werken van Verdi, Brahms en Ravel.  Rutger van Oeveren heeft als student aan het Conservatorium van Amsterdam al een mooie staat van dienst opgebouwd. Hij volgt de opleiding oude muziek en studeert op het ogenblik bij Xenia Meijer.

Jaap Kooi is als docent verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam en heeft reeds zijn sporen achtergelaten in de grootste concertzalen ter wereld. Als begeleidend musicus maakt hij deze avond deel uit van dit liedduo.

De entree is vrij, er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd voor o.a. de onkosten van musici en de instandhouding van het kerkje. U kunt een plaats in het kerkje reserveren voor dit concert door een mailtje te sturen naar: secretariaat@kerkjemarkenbinnen.nl  Het concert op vrijdag 24 mei begint om 20.15 uur. Het kerkje is open vanaf 19.45 uur. Adres Dorpsstraat 43 Markenbinnen.