Toptalent uit Ierland in concert!

Datum/Tijd
vr 25-01-2019
20:15 uur

Locatie
Kerkje van Markenbinnen
Dorpsstraat 43
1536 AE Markenbinnen

Categorieën


De start van het nieuwe jaar is wel heel bijzonder in het kerkje van Markenbinnen met een toptalent uit de ‘stallen’ van het Conservatorium van Amsterdam. Op vrijdagavond 25 januari komt Seán Morgan-Rooney naar het kerkje, hij behoort tot de grootste pianotalenten van Ierland. Seán is een veelzijdige pianist en treedt op als solist en kamermusicus in Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Seán heeft zijn bachelorstudie gedaan aan de Royal Academy of Music in Londen bij professor Christopher Elton en studeert momenteel als masterstudent bij David Kuyken, aan het Conservatorium van Amsterdam.

Seán is winnaar van talloze prijzen en meest recentelijk een BBC Young Musicians Platform Award. Eerder werd hij uitgeroepen tot Young Musician of the Year in Noord-Ierland en was hij finalist van het BBC Young Musician of the Year concours. Het programma op 25 januari in Markenbinnen zal bestaan uit werken van Schumann, Mozart, Prokovief en Mussorgsky.

De entree is vrij, er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd voor o.a. de onkosten van musici en de instandhouding van het kerkje. U kunt een plaats in het kerkje reserveren voor dit concert door een mailtje te sturen naar: secretariaat@kerkjemarkenbinnen.nl  Het concert op vrijdag 25 januari begint om 20.15 uur. Het kerkje is open vanaf 19.45 uur. Adres Dorpsstraat 43 Markenbinnen.