Toerrit voor motorrijders

Datum/Tijd
zo 02-07-2023
11:30 uur

Locatie
Wormerveer
-
Wormerveer

Categorieën


Foto: YouTube

Zaanse motorrijders en motorscooterrijders toeren graag in de omgeving en dan het liefst samen met gelijkgestemden, om te genieten van de gezelligheid en de forten, monumenten, landerijen, uitgestrekte vergezichten en prachtige natuur. Voor 2 juli wordt een toerrit met lunch georganiseerd vanuit Wormerveer.

Het is een sociaal evenement, bijeenkomen voor de sociale cohesie, voor (het vieren van) het plezier dat het leven biedt, aldus de organisatie die er een inmiddels afgelopen inzamelactie voor begon op het platform Voorjewijkie. Afgelopen zomer werd met een dozijn deelnemers de eerste rit gehouden, met koffie vooraf en een gezamenlijke lunch na afloop. Dit is zo goed bevallen dat een tweede editie wat grootser wordt aangepakt. Er wordt op 2 juli tussen 11:30 en 12:00 uur vertrokken voor een rit van zo’n 40 tot 50 kilometer en vanaf 13:00 uur staat de lunch klaar bij Huis te Zaanen in Wormerveer.
Aanmelden kan met een e-mail aan doelendaad@gmail.com. Vermeld of u alleen komt of met aanhang en of u eventueel iemand achterop kunt meenemen die zelf niet rijdt, maar wel graag mee wil.