Tis Hier Geen Hotel

Datum/Tijd
di 21-09-2021
20:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Tis_hier_geen_hotel-webbanner-LG-2021.jpg

Ellen Dikker, Dianne Liesker, Hanneke DrenthGenre: Cabaret

LET OP: Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling!

*Voorproefje? Op Koningsdag werd een speciale preview van deze voorstelling uitgezonden. Bekijk hier het voorproefje van ‘Tis Hier Geen Hotel’.*

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. En wordt je aanwezigheid als ouder louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

In de voorstelling ‘Tis Hier Geen Hotel’ laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn. 

‘Tis Hier Geen Hotel’ is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest. De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe en is gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

“Vol humor, met veel vaart en leuke vondsten.” – Telegraaf

“Moet door alle ouders van pubers worden gezien!” – musicalnieuws.nl