TinKling Trio speelt Revolte!

Datum/Tijd
zo 28-08-2022
15:00 uur

Locatie
De kerk van Krommeniedijk
Krommeniedijk 182
1562 GT Krommenie

Categorieën


Het kraakverse nieuwe ensemble TinKling Trio wordt gevormd door de saxofonisten Marijke Schröer en David Cristóbal Litago en harpiste Eva Tebbe. De musici vonden elkaar in hun fascinatie voor deze ongewone bezetting; in feite een ‘pianotrio’ voor twee saxofoons en harp maar dan met de ongekend afwisselende en rijke klankmogelijkheden in het samenspel van alle typen saxofoons en verschillende soorten harpen.

Revolte: een avontuurlijk programma met werken van o.m. Arvo Pärt, Claude Debussy en Erik Satie. Geïnspireerd door de uitvindersgeest stelde TinKling Trio het eerste programma samen rondom anders denkenden, rebellen en pioniers die het lef hadden om onbekende wegen in te slaan, soms zelfs met gevaar voor eigen leven. Een programma vol eigen arrangementen van bekende lievelingen en herontdekte schatten; composities van ondermeer Arvo Pärt, Claude Debussy en Erik Satie

David Cristóbal Litago is gespecialiseerd in kamermuziek en speelt door heel Europa met verschillende ensemble.
Marijke Schröer maakt deel uit van o.a. het Nederlands Saxofoon Octet, Melisma Saxophone Quartet, Saxofoonduo Noota en Saxyon waarmee zij de wereld over gaat.
Eva Tebbe staat als veelzijdige en avontuurlijke muzikale persoonlijkheid op de (inter)nationale kamermuziek podia. Als harpiste, performer en instrumentaal vocalist werkt zij veelvuldig mee aan diverse theaterproducties.

Aanvang       : 15:00 uur.
Entree                        : € 10,- incl. koffie/thee
Reserveren   : kerkvankrommeniedijk@live.nl/06-10351954