TIJDMASJIEN Terrastival

Datum/Tijd
za 25-07-2020
12:00 - 23:00 uur

Locatie
Taets Art and Event Park | Hembrugterrein
Hemkade 18
1506 PR Zaandam

Categorieën


TIJDMASJIEN is terug na een corona pauze!  En we zijn more than ready  Op zaterdag 25 juli nodigen we je uit voor de eerste editie van het HEMtuin TIJDMASJIEN Terrastival!  Tijd om de zomer te vieren onder het genot van je favoriete drankje, hitje en natuurlijk de zon die volop zal stralen ☀️
Zoals je van ons gewend bent hebben we weer de lekkerste hitjes van vroeger tot nu voor je ⏱ Van de beste house classics tot Nederlandse hiphop en je favo kroeg meezingers, we’ve got it all 
Nu dat de maatregelen zijn versoepelt pakken we de kans om wat drankjes in te halen  De buckets staan klaar op het coronaproof terras bij het Hembrugterrein, vlakbij Amsterdam.

Jody Bernal
Team TNT
Danilo Kuiters
Jasha Rudge
Hitmasjien
Buuf
Gina Elin

Deenus
Youp van Ameide
Khun

  &
De beste combinatie tussen een festival en een terras  We hebben een uitgebreide kaart met festival streetfood, flessen top wijn en buckets bier.
 
Naast borrelen op TIJDMASJIEN hitjes zorgen we natuurlijk ook voor de nodige entertainment  Daag je vrienden uit met een potje terras volleybal  of speel beer pong  tot je erbij neer valt (niet letterlijk alsjeblieft).
➡ Beerpong
➡ Terras volleybal
➡ Jeu de boule
⬇️ 
➡ Festival museum
➡ Lichtshow “GRID”
➡ Voorstelling “Cirque Acrobatique” in de Theater Carrousel
 
Koop je ticket voor toegang tot het terrastival. Bij binnenkomst kan je vrij een terrastafel kiezen om te gaan zitten. Kom je met een groep? Iedereen moet een ticket aanschaffen, op het terrein zijn tafels genoeg om samen te zitten.
Prijs: €9,50 exclusief ticketfee (toegang en eigen terrastafel)
Scoor je kaartje hier:
➡ Tickets: bit.ly/3gZYv0F