Thomas Verbogt & Beatrice van der Poel | Montere Weemoed II

Datum/Tijd
di 22-03-2022
14:00 - 16:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Thomas en Beatrice brengen een hartverwarmende collage van prachtige weemoedige liedjes en komische verhalen, als altijd, over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie. We gaan er niet in hangen, we zijn opgewekt van nature, tegen alle klippen op. Kleine belevenissen met grote gevolgen en vaak ook over het toeval dat geluk heet.

Auteur Thomas Verbogt schreef diverse romans, toneelstukken, columns en verhalenbundels en werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs 2016 voor zijn boek Als de Winter voorbij is. In september 2017 verscheen zijn roman Hoe Alles Moest Beginnen en een film over zijn schrijverschap. De laatste titel van Verbogt is Olifant van Zeep.

Beatrice van der Poel is Nederlandstalig singer-songwriter en maakte diverse theaterprogramma’s en albums. Haar voorstelling Electric Lady was een ode aan Jimi Hendrix en oogstte 4 sterren recensies. Ze las luisterboeken voor waaronder de familie kroniek Judas – Astrid Holleeder en in 2015 won ze de Luisterboek Award voor de bestseller John Green – Een weeffout in onze sterren.

Samen maakten ze eerder het luisterboek Het Toeval dat Geluk heet.

De muziek van de voorstelling is uitgebracht op het album Montere Weemoed.