Theo Maassen | Onbekend Terrein

Datum/Tijd
vr 21-10-2022
20:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Genre: Cabaret

In zijn nieuwste show betreedt Theo Maassen onbekend terrein. Kom kijken, je gaat wat meemaken!

In dit wankele bestaan hebben we allerlei dingen bedacht die ons houvast bieden. Steeds proberen we de zaak in kaart te brengen, te duiden, te berekenen, te benoemen. Soms geeft dat ons de illusie van helderheid, maar ondanks alle wetten, afspraken, protocollen, reglementen, richtlijnen, verordeningen, bepalingen en geschreven- en ongeschreven regels tasten we in wezen in het duister.

Want hoe iedereen zich ook uitslooft, wat voor plannen we ook smeden, waartoe we ons ook laten verleiden, elk moment is een nieuw moment. Elke stap die we zetten is een stap die nog nooit is gezet. Een stap op onbekend terrein. Theo Maassen gaat in deze one man show terrein betreden waar hij nog nooit geweest is.

Kom kijken, je gaat wat meemaken…

Over Theo Maassen
Theo Maassen won een keur aan prestigieuze prijzen waar hij nooit mee te koop zal lopen. In de Volkskrant top 100 van grappigste fragment van naoorlogs Nederland staat hij met Mengvoeders United pontificaal op nummer 1. Cabarethistoricus Frank Verhallen plaatste hem in het ultrakorte rijtje: Jean-Louis Pisuisse – Toon Hermans – Freek de Jonge – Theo Maassen, en ziet hem als de cabaretier van de eeuwwisseling en daarna.
Hoe dan ook een schitterend compliment. Voor Freek, Toon en Jean-Louis dan hè.