Theatre of faces | omkijken naar later

Datum/Tijd
zo 26-03-2023
18:33 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


Driehonderd meter verwijderd van ons Cultureel Centrum wordt de oude locatie van de basisschool Et Buut bewoond door vluchtelingen uit Oekraïne. Vanavond stellen zij zich aan u voor en delen zij momenten uit betere tijden. Verhalen, geluiden en muziek in een taal die we niet kennen en toch herkend zullen worden. Met een beetje hulp van hun vrienden, bekende muzikanten uit de streek en buurtbewoners.

Deze avond komen naast de bewoners o.a. Dave Besse, Carel Vrieling, Niels Schutten, Bert Stelder, Rene Duivis, Rob de Cock en Koen Wijngaarde muzikale kleur aan de avond geven. Fluxus laat zich zien en horen met het jongerenorkest onder leiding van Julia Barnes.  De innerlijke mens zal kennis maken met verschillende gerechten uit Oekraïne. Tenslotte wordt de avond op de dansvloer besloten met DJ Deniece. De opbrengst van de avond komt ten goede aan de organisatie ‘Zeilen voor Vrijheid’. Zij geven nieuwe kleur en kracht aan oude ambulances die goede diensten doen in het door de oorlog verscheurde land.

Deze avond is een gezamenlijk initiatief van de bewoners van het oude Et Buut, buurtbewoners, FluXus en Cultureel Centrum Bullekerk. We danken de Gemeente Zaanstad voor de ondersteuning. Regie & vormgeving Rob Sipma.

Deuren open: 17.59 uur
Aanvang: 18.33 uur

Tickets 12 euro