Theater Utrecht & DOX | Quake | Theatervoor30 | UITVERKOCHT

Datum/Tijd
vr 20-11-2020 - za 21-11-2020
19:30 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


 

*Deze voorstelling wordt in aangepaste setting alsnog gespeeld voor maximaal 30 bezoekers per keer. Bezoekers met kaarten ontvangen binnenkort persoonlijk bericht.*

Quake is een energieke, ontwapenende en muzikale (dans)voorstelling van een groep aanstormende multitalenten over hoe het verleden in ons doorleeft.

Net als een aardbeving duizenden kilometers verderop hier een vloedgolf kan veroorzaken, zijn wij producten van onze geschiedenis. Quake wordt gemaakt door acht hartstochtelijk eerlijke performers die hun persoonlijke ‘quakes’ op verschillende plekken in de tijd en op de aarde hebben liggen en vol zelfbewustzijn hun verhaal doen. Samen met regisseur Casper Vandeputte, choreografen Melvin Fraenk en de Zaanse Cagdas Gülum en muzikant Tom van Wee onderzoeken ze hoe hun verhaal samenhangt met de levensverhalen van de mensen om hen heen. Ook jij wordt aangespoord om (opnieuw) je eigen levensverhaal onder ogen te zien. Zodat we niet vergeten dat we geschiedenis zijn.

PODCAST
Luister de podcast voor Quake waar regisseur Casper Vandeputte in gesprek gaat met kunstenaar en programmeur Richard Kofi. 
De podcast vind je op Anchor FM en Spotify.