Theater Terra | Kikker zingt en leest voor

Datum/Tijd
zo 13-03-2022
14:30 uur

Locatie
Theater de Kaasfabriek
Dorpsstraat 206
1531 HS Wormer

Categorieën


Beleef de avontuurlijke wereld van Kikker in deze nieuwe mini-musical! Kikker zingt de leukste liedjes uit zijn eigen musicals en vertelt over de avonturen die hij beleeft met zijn vriendjes. Naar de bekende boeken van Max Velthuijs, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Kikker wil graag lezen, net als Haas. En taarten bakken, net als Varkentje. Maar als het begint te regenen, en de huizen van zijn vriendjes onder water lopen, kan Kikker als de beste zwemmen! Kikker is moedig, en dát maakt Kikker echt Kikker!

Na de voorstelling is een meet & greet met Kikker!

Over Theater Terra
Theater Terra maakt al meer dan 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn over de hele wereld, waaronder Nederland, Vlaanderen, Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië.
Bekende voorstellingen van Theater Terra in grote zalen zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en Peter Pan. Daarnaast is de Kikker Mini-Musical nu op kleinere locaties te zien!
Theater Terra is winnaar van onder andere de Zilveren Krekel, meerdere Musical Awards en onderdeel van de NRC Cultuur Top 100 in 2016.