Theater Terra | Kikker en de Vallende Ster (4+) | Nationaal Theaterweekend

Datum/Tijd
zo 27-01-2019
13:30 - 14:25 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Na drie succesvolle edities vindt van vrijdag 25 t/m zondag 27 januari de vierde editie van het Nationaal Theaterweekend plaats. Heel Nederland ademt theater en natuurlijk doet het Zaantheater ook weer mee! De deuren gaan wagenwijd open voor drie feestelijke dagen. Bezoek voorstellingen voor slechts € 10 of € 5 per kaart of ga mee op avontuur langs korte voorstellingen en acts in De NachtParade. Rondom de voorstellingen ook extra’s georganiseerd.

Theater Terra, bekend van ‘Welterusten Kleine Beer’ en ‘Raad eens hoeveel ik van je hou, brengt de wereld van Kikker tot leven in een nieuwe familiemusical voor iedereen vanaf 4 jaar.

Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. “Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen!” zegt Haas. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker hebben de vallende ster gezien en doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen… Kom je naar het theater om Kikker te helpen alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan?

Na de voorstelling mogen alle kinderen in de foyer van het theater hun eigen wens op een ster schrijven en in de wensboom van Kikker hangen. Daarna mag iedereen met Kikker op de foto!

De voorstellingen

Tijdens het Theaterweekend zijn maar liefst vier verschillende voorstellingen te zien voor € 10 of € 5 per kaart. In november wordt bekendgemaakt welke voorstellingen dit zijn, maar iedereen kan zich nu vast verzekeren van een plek in de zaal door een blind-date-kaartje te kopen.

Meer info