The Legendary Hangovers, KAPOT!, TUPPERWR3

Datum/Tijd
vr 11-03-2022
20:30 uur

Locatie
Podium De Flux
Hemkade 48
1506 PS Zaandam

Categorieën


De Zaanstreek stroomt over met talent! Dit lokale talent lichten we uit tijdens onze nieuwe serie ‘4 x Zaans’! 4 x Zaans bestaat uit een mix van bandjes, zangers en rappers; allemaal lekker van hier! Voor een schamel bedrag geniet jij de hele avond van Zaanse rockers, nachtegaaltjes of woordkunstenaars. Bovendien word je ontvangen met een cadeautje uit onze eigen streek! Heerlijk toch?

Deze editie:

The Legendary Hangovers

The Legendary Hangovers is al 18 jaar de meest geflipte barband uit De Zaan. Ze spelen hoofdzakelijk eigen nummers over bedenkelijke onderwerpen waarin onder andere robots, cowboys, spaceships, bakkebaarden en Beer Drinking Women in voor komen.
De stijl die ze hanteren is country, rock, rock ‘n’ roll, blues, surf en psychobilly. Helden van de mannen zijn o.a. The Cramps, Bloodshot Bill, Tom Waits, Ronnie Wood, Johnny Cash, André Williams, Scott H. Biram en The Legendary Shack Shakers. Ze zijn tevens dol op zang met vervorming, waarbij het gebruik van een megafoon of vocoder niet wordt geschuwd.

KAPOT!

KAPOT! is een overblijfsel van de jaren ’80 punkbandjes The Cylons en Mutilated Bones, geïnspireerd door punk, metal en grindcore bands. Niet zelden laten zij een stevige Mosh-pit ontstaan maar werken ook regelmatig op je lachspieren door hun losse en humoristische podium act. Optredens gaan in een sneltreinvaart voorbij en de band verkeert samen met het publiek in een roes. Na afloop kunnen de bandleden en de toeschouwers aan het bier en de beademing.

TUPPERWR3

TUPPERWR3 is een Nederlandstalig postpunktrio met aanstekelijke melancholieke nummers die de ouderwets gezellige 80s-sfeer oproepen. De liedjes gaan over Zaandam en andere vormen van ellende. De meerstemmige zang en hier en daar wat krakerige analoge synths maken het af. TUPPERWR3 debuteerde in ’21 met de elpee De muze van de puntmassa. De EP-cassette Wazig rood is de opvolger.