The Cream of Clapton Band | The very best of Eric Clapton

Datum/Tijd
zo 26-03-2023
20:00 uur

Locatie
Podium De Flux
Hemkade 48
1506 PS Zaandam

Categorieën


26MAATHE CREAM OF CLAPTON BANDTHE VERY BEST OF ERIC CLAPTON20:30 Podium de FluxMuziek:Blues,RockVoorverkoop:€ 20,-Deurverkoop:€ 23,-Deur open:20.00 uurTICKET

OMSCHRIJVING

Van Cocaine, Badge, Sunshine of Your Love en Layla tot Forever Man, Tearing Us Apart, Holy Mother en Bad Love.

The Cream of Clapton Band bestaat uit vier muzikanten met een bijzondere familie- en muzikale band met Eric Clapton: leadgitarist en zanger is Will Johns – de neef van Eric – en op keyboards Noah East – de zoon van Claptons oude bassist, Nathan East. Samen met het talent van Dylan Elise – Blood, Sweat & Tears – op drums, en multi-instrumentalist en zanger Steve Ball – die onlangs toerde met The Music of Cream – geven ze de nummers van Clapton een heel eigen energie en flair.

De set bevat niet alleen de ‘Clapton Classics’, maar ook hits van albums als Behind the SunAugust en Journeyman – opnames die deze band in het bijzonder hebben geïnspireerd en hebben geleid tot Eric’s record brekende residentie van 24 nachten in de Royal Albert Hall in Londen.

In de nummers van de The Cream of Clapton Band, hoor je een groep muzikanten die is opgegroeid in de nabijheid van deze muzikale legende. Clapton op zijn beurt, is ‘vereerd en verheugd’ dat The Cream of Clapton vanaf 2023 zijn muziek naar vele podia zal brengen.