The Analogues | THE WHITE ALBUM

Datum/Tijd
za 31-03-2018
20:15 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


The_Analogues_The_White_Album_f_Daniel_Burdett.jpg

Na Magical Mystery Tour en Sgt. Pepper ’s Lonely Hearts Club Band wagen The Analogues zich voor de derde maal aan de integrale uitvoering van een Beatles-plaat: het dubbelalbum(!) The White Album. 

The White Album vraagt om een andere muzikale benadering. Omdat het een dubbelalbum betreft, zijn er niet alleen meer nummers, maar is de muzikale diversiteit nóg groter. Het integraal uitvoeren van dit eigenzinnige meesterwerk uit 1968 vergt opnieuw het uiterste van muzikanten en productie.

Ook visueel en theatraal biedt dit derde huzarenstukje van The Analogues een totaal andere beleving. Uitgangspunt is en blijft de muzikale authenticiteit. Daarbij is het uiteraard onvermijdelijk om, naast de vijfkoppige band, flink wat hulptroepen (strijkers, blazers) en gastmuzikanten mee te nemen, en een compleet arsenaal aan bijzondere, vintage-instrumenten. Alles voor de perfecte sound. En ook een beetje voor de mooie verhalen.

De eerste twee concertreeksen van The Analogues waren een zeer groot succes en inmiddels spelen ze in de grote zalen zoals de Ziggodome in Amsterdam en The O2 in  Londen. Op 31 maart komen ze ook nog naar het Zaantheater.

Meer info