Terug in de tijd theater

Datum/Tijd
do 07-07-2022
14:00 uur

Locatie
Grote Kerk Oostzaan
Kerkbuurt 12
1511 BD Oostzaan

Categorieën


Een scène uit de voorstelling.
Een scène uit de voorstelling. (Foto: Aangeleverd)

Herinneringen heeft iedereen. Vaak bewust, soms ook vage herinneringen, sluimerende herinneringen die ineens tot leven kunnen komen bij het zien van een voorwerp, bijvoorbeeld. 

De jurk die je nooit kon weggooien omdat je die droeg op een belangrijk moment voor je. De eerste kindertandjes van je zoontje of dochter in dat doosje. Weggooien doe je dat niet. Soms loop je tegen een oud Droste cacaobusje aan, opeens zie je dan weer de keuken van je oma, dáár op die plank stond dit altijd en zo zijn er vele herinneringen die opflakkeren bij het zien van iets. Of een gezicht van iemand doet je denken aan een dierbare die allang overleden is, de houding of de manier van lopen van iemand kan je helemaal teruggooien in de tijd.

Hier gaat de theatervoorstelling over die morgen, donderdag 7 juli, om 14.00 uur in de Grote Kerk wordt opgevoerd door theatergezelschap Company TiNaNiNaNi. Het gezelschap biedt met deze voorstelling een zang-, dans-, toneel- en mimevoorstelling.

Doel is om er een hele gezellige middag van te maken en om met elkaar in gesprek te komen, verbinding is dus het toverwoord. Gespreksstof genoeg, een drankje en hapje erbij en zeker weten dat de tongen los zullen komen. 

Aanmelden is verplicht. Via: Oostzaan@welzijnwonenplus.nl, tel. 06-233 57304. Start 14.00 uur, kosten: € 5,00. 

De opbrengst komt deels ten goede van het onderhoud van de kerk.