Talentenklas geeft benefietconcert voor Oekraïne

Datum/Tijd
za 02-07-2022
19:00 uur

Locatie
FluXus Muziekschool Pasveerzaal
Westzijde 148
1506 EK Zaandam

Categorieën


De Talentenklas van de FluXus Muziekschool geeft op zaterdag 2 juli om 19.00 een zelfgeorganiseerd concert in de Pasveerzaal (Westzijde 148, Zaandam). De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Alle opbrengsten van dit gala worden aan Oekraïne gedoneerd.

Het Talentenconcert kent een gevarieerd programma, met klassieke en moderne stukken, waaronder ook composities van Talentenlab-leerling Sasha Groep. Dit Gala wordt door de leerlingen zelf georganiseerd en zij hebben besloten de opbrengsten aan Oekraïne te schenken. Doneren kan contant ter plekke in de collectebus of via een tikkie. 

 De Talentenklas van de Muziekschool FluXus bestaat uit ongeveer 20 leerlingen van de Muziekschool. Zij zijn geselecteerd door een jury en zijn intensief met muziek bezig, met hun eigen muziekleraar, en verschillende orkesten en ensembles, maar ook doordat ze vijf  keer per jaar met het Talentenlab meedoen. Op deze labs komen allerlei facetten van muziek voorbij, zoals samen zingen, samen spelen, improviseren en ook worden gastsprekers en musici uitgenodigd om met de leerlingen te werken. Alle leerlingen van de Talentenklas hebben in april ook meegedaan aan het Jan Pasveer Concours, dat FluXus jaarlijks organiseert om muziekleerlingen te stimuleren en podiumervaring te laten opdoen. Het optreden begint 19.00 uur in de Jan Pasveerzaal van de FluXus Muziekschool. 

Meer informatie bij Eva van de Poll evavandepoll@gmail.com  /Sasha Groep  sasha@pitnet.nl