Surinaamse middag in de Poelenburcht

Datum/Tijd
za 18-11-2023
14:00 - 20:00 uur

Locatie
Wijkcentrum de Poelenburcht
Weerpad 1 A
1504 NX Zaandam

Categorieën


De Surinaamse vrouwen nodigen je uit om komende zaterdag kennis te komen maken met hun cultuur en gevarieeerde keuken.

Verbinding en waardering met Surinaamse cultuur centraal in bijeenkomst zaterdag 18 november

Wie nu afhaakt bij het woord ‘slavernijverleden’ om door te lezen, mist ook een gezellige dag om mensen te ontmoeten en te genieten van wat Suriname cultureel biedt. Op zaterdag 18 november is er een laagdrempelig samenzijn in buurthuis De Poelenburcht, Weerpad 1 in Zaandam. Daar is jong en ouder tussen 14.00 en 20.00 uur welkom.

Stap eens binnen

“Het is ook gewoon een leuke culturele middag/avond. Die niet alleen voor de Surinaamse gemeenschap is opgezet. Iedereen die belangstelling heeft is welkom. Dus stap gewoon binnen en maak tegelijk kennis met wat de zeer gevarieerde Surinaamse keuken biedt”, zegt Patricia uitnodigend.

Lees meer op ‘Het is ook gewoon een leuke culturele middag’ | Al het nieuws uit Zaanstad (rodi.nl)

Kan een afbeelding zijn van 8 mensen en de tekst 'ZATERDAG 18 NOVEMBER 2023 TIJD: 14.00 20.00 UUR ONAFHANKELLKI EN VIERING HERDENKINGSJAAR PRESENTATOR: DINO BURNET INHEEMSE GROEP: ANUANA MARO MARRONGROEP: DEE SISA' BOSKOPUGROEP ZANG OPTREDEN: MISS BEULAH WORKSHOPS VOORLEZEN ZINGEN SPELLETJES KNUTSELEN OPTREDEN: KASEKO FORMATIE BIG TIME KINDERACTIVITEITEN: VICTOR SAM DJEMBE BIGI DYARI VAN: LILIEN JANE HEYMANS VIER GEZELLIG MET ONS MEE EN EDEREEN IS WELKOM! ENTREE IS GRATIS WIJKCENTRUM DE POELENBURCHT WEERPAD 1A 1504 NX ZAANDAM JULIZAANSTREEK'