Superjuffie | De Toren van Geluid (vanaf 5 jaar)

Datum/Tijd
zo 10-10-2021
13:30 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Deze voorstelling vindt plaats tijdens de Kinderboekenweek.

Na de Pluim van de Kinderjury en een eigen bioscoopfilm komt Superjuffie tijdens de Kinderboekenweek naar het Zaantheater gevlogen! De Superjuffie-boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap, zijn al lange tijd een groot succes en zijn met vele prijzen bekroond. Kom je na afloop ook naar de meet & greet met Juf Josje en haar vrienden? 

Dit is juf Josje.
Een heel gewone juf.
Maar kunnen jullie een geheim bewaren?
Nee? Stop dan met lezen!
Ja? Luister dan goed!
Josje is namelijk een heel bijzondere juf.
Ze is Superjuffie!

Als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt ze alle dieren net op tijd! Al snel ontdekken haar leerlingen en Hakim, de conciërge, haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er hele vreemde dingen in de stadsdierentuin….Komt Superjuffies hulp op tijd? 

De Toren van Geluid
Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid interactieve muziektheatervoorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar. Via toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan, wil de theatergroep kinderen laten kennismaken met theater en muziek. Eerder maakte het gezelschap voorstellingen rondom o.a. Agent en BoefPim & Pom en Ssst! De tijger slaapt (Uitverkocht Award, de Harmonie).