Studio 52nd | Good Game (GG) (vanaf 11 jaar)

Datum/Tijd
vr 03-02-2023
19:30 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorie├źn


Laat je meeslepen door de ervaringen van een groep jonge gamers in deze ode aan de speler en het spel. Een game-ervaring In Real Life! Deze fysieke en muzikale voorstelling is een reflectie op de invloed van gamen op je leven, maar bovenal een broodnodige Break Away From Keyboard. Eindelijk krijgen alle n00bs eens uitgelegd hoe het zit.

“Ik heb 1000 levens!”
Voor wie nog niet gamet, is het hoog tijd te beginnen. In Good Game (GG) leggen gamers al die zorgelijke volwassenen eindelijk eens uit hoe het zit: “Mensen zeggen dat ik geen leven heb, maar ik heb er 1000…”

Want de gamewereld is oneindig rijk. Start je een game dan sta je binnen een paar seconden in een ander tijdperk, zet je de eerste stap op een andere planeet of kruip je in een andere huid. Je bent underdog of APEX predator, verbetert je high score, ontrafelt een mysterie, bouwt je droomhuis of overwint als team. Waar je ook naar op zoek bent, wat je ook mist: er is een game voor.

Nagesprek
In het nagesprek bij de voorstellingen gaan we in op onze digitale levens. Hoe reguleren we onszelf? Voor ouders is na afloop ook een ‘Good e-bag’ beschikbaar met handvatten en tools om de gesprekken over gamen aan de keukentafel verder te voeren.

Forbo FlooringzaalBestel