‘Stromen van licht’ in candlelightdienst

Datum/Tijd
zo 18-12-2022
19:00 uur

Locatie
Vrije Evangelische Gemeente
Hennepad 3
1521 DG Wormerveer

Categorieën


De Vrije Evangelische Gemeente Wormerveer houdt op zondag 18 december een candlelightdienst.
“Rondom alle drukte van het komende kerstfeest een avond, die wij samen mogen beleven; een viering die sfeer en rust uitstraalt. Waar we ons nog eens kunnen en mogen bezinnen op het komende kerstfeest en de waarde daarvan niet door alle drukte verloren laten gaan”, aldus de organisatie over de opzet..
‘Wij mensen mogen de kleuren licht zijn.’
Het thema is ‘Stromen van licht’. “Aan de hand van allerlei kleuren licht, die elk een betekenis hebben, komen wij tot de ontdekking dat ondanks alle moeite van het leven zoals ziekte, armoede, geweld, natuurrampen etc. er toch heel veel dankbaarheid mag zijn. Er zijn in deze wereld tekenen van liefde, warmte, blijdschap, vrede, hoop, bezinning. Wij mensen mogen de kleuren licht zijn. Al deze kleuren licht samengebundeld mogen wij een helderwit ‘Licht’ vormen: de kleur van Feest. Met elkaar samen mogen wij alle verschillende kleuren van het Licht van Jezus in deze wereld weerkaatsen en vieren wij het Feest van kerst.”
Locatie De candlelightdienst begint om 19.00 uur en wordt gehouden in het kerkgebouw van de Vrije Evangelische Gemeente Wormerveer, Hennepad 2. Iedereen is welkom