Start Wandelgroep voor mensen met een psychische kwetsbaarheid

Datum/Tijd
do 25-05-2023
10:00 uur

Locatie
De Veldschuit | Odd Fellow huis Zaandam
Veldbloemenweg 6 c
1508 WV Zaandam

Categorie├źn


Kan een afbeelding zijn van 4 mensen en de tekst 'Wandelgroep 10:00 Elke donderdag om uur HOOFDZAAK Krachtig in herstel!'

Wandelgroep voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ook als je in herstel bent, ben je welkom.
De wandelgroep start op donderdag 25 mei en vind elke week op donderdag ochtend plaats. Vanaf 10:00 uur ben je welkom voor koffie of thee en vanaf 11:00 uur starten we met wandelen. We verzamelen in De Veldschuit, Veldbloemenweg 6C Zaandam. Wandel jij met ons mee?
Wandelen is goed voor lichaam en geest. Zo zorgt het voor ontspanning, dat weer een positieve invloed heeft op het lichaam en de mentale gezondheid. Daarom hebben wij een wandelgroep opgericht voor mensen met een psychische kwetsbaarheid of voor naasten. Tijdens deze wandelingen zullen er jongeren en oudere ervaringsdeskundigen aanwezig zijn. Als er behoefte aan is gaan we samen het gesprek aan over psychische kwetsbaarheid. Deelname is geheel gratis!
De wandelgroep start op donderdag 25 mei en vind elke week op donderdag ochtend plaats. Vanaf 10:00 uur ben je welkom voor koffie of thee en vanaf 11:00 uur starten we met wandelen. We verzamelen in De Veldschuit, Veldbloemenweg 6C Zaandam. Wandel jij met ons mee?