Spirituele beurs in het Tolhuys aan de Zaan

Datum/Tijd
zo 08-12-2019
11:00 - 17:00 uur

Locatie
Het Tolhuys
Westzijde 216
1506 GG Zaandam

Categorieën Geen Categorieën


 

Zondag 8 december is er weer een spirituele beurs in het gezellige Het Tolhuys Aan de Zaan. Net als vorig jaar kunnen wij ons weer wentelen in de kerstsfeer, die de locatie nog aangenamer maakt. Op deze dag tref je mediums die werken met verschillende disciplines. Voel je vrij om te komen met vragen over bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, hoe verder te gaan op de ingeslagen weg…werk, liefde, kinderen, dieren, etc. Op gezondheidsgebied worden er echter geen uitspraken gedaan.

Bekende mediums zoals de Zaanse Eva Slootemaker, Anna Eberlein, Ingrid Mac Gillevry ,Sonja van der Linde en de handlezeres Linda Eweg zijn deze dag o.a. te raadplegen. Yvonne Leijenaar maakt deze dag weer mooie schilderijtjes en geeft daaromtrent een reading. Ben je benieuwd wat het stenenorakel je te vertellen hebt dan kan je luisteren naar Samira. Bijenwastekeningen maken is de kundigheid van Cora Leder met haar mooie, scherpe uitleg die zij er aan geeft. Verder tref je op de beurs kaartlezers, een sjamaan, helderzienden, een naamanaliste, een masseur, lifecoach, healers en een waterlezeres.

Tevens is er een verkoopstand Yolly’s gemstone bracelets met mooie eigengemaakte edelsteen sieraden. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een lekkere lunch te nemen. Michael en zijn personeel maken het graag voor je klaar voor een schappelijke prijs. Kortom een sfeervolle beurs met mensen die al jaren werkzaam zijn op spiritueel vlak op een gezellige locatie.

Informatie

De beurs is van 11.00 t/m 17.00. Entree 5 euro en kinderen t/m 12 jaar gratis. Parkeren is gratis. Voor verder informatie kan je kijken op www.mooyvision.nl of je kan ons volgen op facebook mooyvision.

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink .