Spirituele beurs aan de Zaan

Datum/Tijd
zo 30-06-2019
11:00 - 17:30 uur

Locatie
Het Tolhuys
Westzijde 216
1506 GG Zaandam

Categorieën Geen Categorieën


Zondag 30 juni spirituele beurs aan de Zaan.(Bij mooi weer buiten)

Zondag 30 juni is er weer een spirituele beurs in het gezellige Tolhuys aan de Zaan. Op deze dag tref je mediums die werken met verschillende disciplines. Voel je vrij om te komen met vragen over bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, hoe verder te gaan op de ingeslagen weg…werk, liefde, kinderen, dieren, etc. Op gezondheidsgebied doen wij echter geen uitspraken.
Er komen kaartleggers, een sjamaan met zijn medicijnwiel, handlijnkundige, intuitief schilderen met reading, edelsteen orakel, numerologe, healers, masseur, etc. Bekende mediums als de Zaanse Eva Slootemaker, Petra Vergers, Paul Kramer, Anna Eberlein, Ingrid Mac Gillevry en Anjo Miedema zullen o.a. aanwezig zijn.
Tevens is er een verkoopstand Yolly’s gemstone bracelets met mooie eigengemaakte edelsteen sieraden. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een lekkere lunch te nemen. Michael en zijn personeel maken het graag voor je klaar voor een schappelijke prijs. Bij mooi weer zitten wij, net als vorig jaar, lekker buiten op het mooie terras onder de parasols aan de Zaan. Indien wij buiten zitten, komt er ook een muzikant die op de achtergrond zorgt voor innerlijke harmonie.
De beurs is van 11.00 t/m 17.30.
Entree 5 euro en kinderen t/m 12 jaar gratis. Parkeren is gratis,
Adres: Het Tolhuys Aan de Zaan
Westzijde 216
1506 GG Zaandam
Voor meer info: www.mooyvision.nl of facebook

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink .