Smash Into Pieces, Scarlet & Jason Waterfalls

Datum/Tijd
do 07-04-2022
20:30 uur

Locatie
Podium De Flux
Hemkade 48
1506 PS Zaandam

Categorieën


Met 5 albums, 21 singles, meer dan 120 miljoen streams op Spotify en 60 miljoen views op Youtube is Smash Into Pieces een van de snelst groeiende rockbands uit Scandinavië. De band, met oprichter de spraakmakende ‘The Apocalypse DJ’, is bekend geworden door explosieve optredens met een krachtige mix van metal en EDM. Ze toerden met groepen als Alterbridge, Within Temptation & Halestorm. Daarmee stonden ze op de grootste rockfestivals in de wereld. Eind augustus 2021 bracht de band hun nieuwe album “A New Horizon’’ uit. Met veelbelovende reviews zijn ook wij in de Flux heel benieuwd hoe deze show gaat worden.

Op donderdag 7 april komt de band met een exclusief NL optreden naar Podium de Flux. Mis deze kans niet om deze nog in intieme setting te zien. Binnenkort kan het te laat zijn!

SCARLET

Scarlet, bestaande uit Scarlet en Thirsty, ontmoetten elkaar ver weg van de bewoonde wereld toen ze beiden in een klooster voor “probleemmeisjes” werden gestopt,. In november 2020 kwam hun debuutalbum Obey The Queen uit.
Miljoenen streams op Spotify, shows op o.a. Sweden Rock Festival, Knotfest en Gefle Metal Festival zijn hoogtepunten in hun carrière. Tel daarop meerdere toprecensies in Metal Hammer, Elle Magazine en Sweden Rock Magazine, dan is dit het ware duo als ’the band to beat’. Deze twee koninginnen staan op het punt om de hele wereld van rock en metal over te nemen.

JASON WATERFALLS

Go, go, JASON WATER….STOP! Deze Utrechtse rockers met volvette dance hooks hebben niks te maken met TLC’s hitje uit de jaren ‘90. Als je deze band met hun op Engelse sound geïnspireerde poprock hebt gehoord of gezien, ben je die vergelijking ook snel vergeten. Deze boys klappen keihard binnen met dikke riffs, smerige synths, catchy popvocalen en een bak live-energie die je doet watertanden, handenklappen en hardopzingen tegelijkertijd. De EP PILLARS bezorgde JASONWATERFALLS niet alleen de eretitel 3FM Talent, maar ook een nominatie voor de Edison Pop award 2021, categorie rock. Via de Popronde en Eurosonic Noorderslag maakte de band de nodige kilometers in het livecircuit, met als klap op de vuurpijl een eigen clubtour eind 2021.

Go, go JASON WATERFALLS! Of wacht, nee…